Pages

Wednesday, 22 May 2013

mari berkenalan dengan baby kami



alhamdullilah...

diusia umurku 25tahun dengan kandungan yg mencecah 26minggu ku masih bernafas..masih mampu bersyukur kepada mu...
masih mampu menatap suami dan anakku..masih dapat membelai mereka..
masih dapat mengerah kudrat buat mereka..

masih gagah kesini sana..
mengejar si kakak..
mengendongnya malah masih mampu menyusukannya...
melayan kerenahnya ..
memberi satu kebahagiaan yg tidak dpt dijual beli..

semalam akhirnya kami sempat juga membuat detail scan 4d utk adik baby yg bakal lahir insyaalah 26 ogos ni...

buat dekat klinik sofea dkt puchong utama..bayaran murah jugak berbanding tmpt lain
tapi x sepuas mase scan arissa dulu..wlupon dulu arissa cuma detail scan 2d dekat vision college tapi mmg puas hati sbb clear sgt..mmg tip top scanner die lubang hidung pun nampak..habis semua digodek sampai clear dan puas hati...

tp yg ni ok lah..nk dibanding harga mmg jauh beza tp ttp bagus..at least kite dah tau jantina..hehe..pandai doc tu godek...time arissa dulu scan dkt 2 jam pon xnmpk...maklumlah ank dara kite pemalu hehe..




arissa lately ni manja xyah cakap..lasak pon x yah cakap..org nak dpt adik..boleh pulak die menangis mase scan adik baby smlm..lepas tu cubit2 perut mummy...sampai doc tu pon pujuk die jgn marah adik..sayang adik..die..muka ketat je..huhuu

baba?

dialah org yg paling gembira bile tahu jantina adik baby..tercapai juga hasrat die nak anak sepasang..ehhhhh selagi x lahir xleh harap jugak kan..ade je kes scan lain bersalin lain..haaaa
tapi insyaalah ank kedua kami ialah

ISKANDAR ZULQARNAIN BIN ZULKURNAIN

TAPI

kalau lahirnya nnti adelia junior..kami ttp menerima dgn hati yg terbuka..mana2 anak pon sama sebenarnya..

smlm scan baby semua normal..cume uri je kt bwh skit..harap2 nnti naik lah die..position baby ok cume x turun lg kt laluan..xpe masih awal lg..yg penting baby sihat berat pon normal..
next month dah blh setle kan brg baby mana2 yg x cukup lg..xbnyk pon nk beli sbb arissa punye dulu pon bnyk lg..lagi2 baju arissa mase baby bnyk cutting lelaki..hehe sbb aku konpiden gile time tu ank lelaki..sekali gugurl....bab teka jugak yg btl...




ok jom tengok adik baby

video


agak2 muka sape..hehe

jangan cakap muka ank aku mcm si papaya bukan nama sebenar tu ye..i hate that!!